Головна » 2018 » Февраль » 06

Перечень общественно полезных работ определит орган местного самоуправления

ПРАВОВЫЕ ИЗВЕСТИЯ

Сегодня, 6 февраля, вступил в силуЗакон № 2234-VIII «О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины относительно усиления защиты права ребенка на надлежащее содержание путем усовершенствования порядка принудительного взыскания задолженности по уплате алиментов».

Так, Кодекс Украины об административных правонарушенияхдополнен новой статьей, согласно которой неуплата алиментов на содержание ребенка, одного из супругов, родителей или других членов семьи, приведшая к возникновению зад ... Читать дальше »

Переглядів: 396 | Додав: parkhomenkoaleksasha | Дата: 06/Фев/2018 | Коментарі (0)

Матеріал підготовлений спільно з управлінням інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату Вищої ради правосуддя

СОБЫТИЯ

1. Касаційний адміністративний суд підтвердив законність відмови Сергію Джали у призначенні суддею

29 січня Касаційний адміністративний суд відмовив (П/9901/46/18) у задоволенні позову Джали Сергія Юрійовича до ВРП про визнання незаконним та скасування рішення про відмову у внесенні подання Президентові про його призначення на посаду судді Мостиського районного суду Львівської області. ВРП відмовила у призначенні, оцінивши встановлені доповідачем факти та обставини, що не були предметом розгляду Вищої кваліфікаційної комісії суддів та свідчать про невідповідність кандидата критерію добр ... Читать дальше »

Переглядів: 413 | Додав: parkhomenkoaleksasha | Дата: 06/Фев/2018 | Коментарі (0)